top of page

BERT HELLIN

Het begon allemaal van toen ik zo'n twaalf jaar oud was. De eerste keer dat ik de animatiebeelden van Pixar zag, wist ik: "Dit wil ik ook kunnen." En kijk nu, zo gezegd zo geschied...

Ik ben Bert, afkomstig uit Mechelen, 44 jaar en gepassioneerd door alles wat beweegt of waar we min of meer beweging in kunnen krijgen. Tijdens mijn studie Grafische Vormgeving duurde het niet lang, of ik startte al snel mijn eerste studentenjob als grafisch vormgever. Het was niet ongewoon dat ik steeds tot een kot in de nacht bleef experimenteren met 3D, schaduweffecten, programma's, fotografie, noem maar op.

 

Een hoofd vol aan technische basis met een hart dat barst van creativiteit. Daar waar die twee elkaar ontmoeten, daar ontstaat de passie... Het enthousiasme en de goesting zijn nooit ver te zoeken met als gevolg een heerlijk gevoel van voldoening. Ze zeggen wel eens: "Wie gebeten is door iets, kan bergen verzetten.", het is iets wat ik alleen maar kan beamen.

 

Mocht ik tijdens een project enkele struikelblokken tegenkomen, kan ik rekenen op een team van kundige freelancers met uiteenlopende vaardigheden. Op die manier proberen we steeds het onderste uit de kan te halen om zo het beste resultaat te bereiken.

bottom of page